WELKOM lieve Vrouw,

jouw verlangen naar een vrij en vol leven passend bij jouw unieke Zijn heeft je naar deze plek gebracht. 

Als we de uitdagingen van het leven terugbrengen naar de essentie ervan dan vraagt het leven maar één ding en dat is GELEEFD WORDEN, om te vieren en te omarmen. En juist ook op die momenten dat het niet gaat zoals je wilt, als je behoefte hebt aan verandering, verlangt naar diepgang en eigenheid of als je jezelf erop betrapt steeds dezelfde oude verhalen over jezelf te vertellen en je tegen je eigen muren op botst. Dan roept je ziel om... 

...vanuit vertrouwen stappen te zetten op jouw levenspad

...mee te bewegen op jouw levensstroom

...diep af te dalen in je eigen Bron van Wijsheid

...je licht en schaduw te omarmen

...in verbinding te zijn met de stille diepte in jou

...volgen in plaats van sturen

...waarnemen in plaats van oordelen

...zijn in plaats van moeten

...ruimte geven aan jouw VrouwZijn


Groei en transformatie zijn bereikbaar als je voorbij belemmerende patronen, overtuigingen en angst je durft te openen voor de wijsheid van het leven, de roep van de ziel.


Het gaan van ons levenspad kent nou eenmaal haar uitdagingen. Ik heb een eindeloos vertrouwen in jouw innerlijke wijsheid en geloof erin dat je alle antwoorden al in je draagt. Soms heb je even ondersteuning nodig om daar zicht op te krijgen. Graag loop ik een stukje met je mee op jouw pad.

Om jou te ondersteunen bij jouw proceswerk. Als je vastloopt in het leven, je meer ruimte wilt geven aan jouw VrouwZijn of als je de verbinding met jouw innerlijke KrachtBron wilt versterken. Mijn focus ligt op het ontsluiten van jouw levenskracht, het jezelf ontdoen van de dikke lagen stof die de antwoorden op al jouw vragen verbergen.


Mijn raadgevers zijn daarbij de natuur, lichaamswijsheid, adem, familieopstellingen, energetisch werk en mijn eigen levenspad.

Voor mij zit de kracht in het naar binnen keren, uitnodigen van je innerlijke kind, zakken in je VrouwZijn, verbinding met de natuur, omarmen van je zachte kracht en openen voor je eigen Wijsheid. Het weer in je kracht komen te staan door in te tunen op jouw natuurlijke stroom, voorbij de weerstand, voorbij patronen die jou hinderen mee te bewegen op die stroom.

Als je je laat meevoeren op de onderliggende stroom van proceswerk leidt dat uiteindelijk tot

🌓Zuivering

🌔Stroming

🌕Overgave

🌖Groei

🌖Loutering

💫Ruimte om volgende stappen te zetten

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?


Je bent zo welkom🙏🏼

Warme lichtgroet Cynthia